Fira de Santa Llúcia

45 - Bene's Artesans

Elaboració de joies amb materials diversos com or, argent, bronze, coure, ferro o alumini interactuant i potenciant artificialment les diferents mutacions físiques que aquests materials sofreixen en la naturalesa depenent de l'entorn en el que es troben.

Elaboració de joies amb materials diversos: or 18 K, argent 925, bronze i coure. Puntualment incorporem també altres materials com ferro, alumini, resines, pedres precioses o semi-precioses.

El nostre objectiu és oferir una diversitat de peces caracteritzades i individualitzades a través d'un disseny personalitzat, així com un acabat innovador i durador perquè el pas del temps sigui un factor d'embelliment.

Elaborem pàtines afins a cada metall. Verds, grocs i granats en bronze i coure, òxid en ferro així com una àmplia gamma cromàtica mat d'anoditzats en alumini. Tot això combinat en plata, dota les peces de lleugeresa i llibertat per netejar-les amb aigua i sabó neutre. Tampoc no es rovella i com no utilitzem rodi, níquel o altres banys, és ideal per a persones molt al·lèrgiques.

© Associació Fira de Santa Llúcia 2018

This website uses cookies to customize the content and analyze traffic. If you continue browsing the site you are accepting its use.

More information Accept